torstai 22. syyskuuta 2011

Sinellin DT projektit syyskuu vol.1

Tälläinen todella kiva materiaalipaketti kolahti postilaatikkoon Sinellistä. Nyt olisi sitten ensimmäinen erä valmistuneita projekteja valmiina. Aiheena oli joulukortit ja jouluaiheiset muut askartelut.



Paketin sisältöä.



Ensimmäiseksi värkkäilin pakettikortteja. Käytin tageja joihin liimasin Vivi Gade Designin kuviopapereita. Yhdestä kuviopaperista leikkasin enkelikuvioita ja laitoin ne kohotarroilla kiinni. Ihania nauhoja vielä koristeeksi sekä tarrahelmiä ja leikkureilla leikeltyjä paperikuvioita.


Tästä kortista ei vielä niin jouluinen tullut mutta talvinen kylläkin. Leikkasin luistimen Cricutilla ( Winter Wonderland kasetti ) Luistimeen laitoin nyöreiksi rusettinauhaa ja blingblingiä. Lumihiutaleet leikkasin hilekartongista jota löytyi omasta varastosta.



Joulun parhaat leivonnais- sekä makeisreseptit voipi tallentaa tähän vihkoseen. Tavallisen ruutuvihon päällystin kuviopapereilla ja ruskeaa nauhaa laitoin vihon koristeeksi sekä kiinnitystä varten. Muffinit leikkasin stansseilla ja "kuorrutuksen" kohotin tarrapaloilla. Omasta varastosta ovat  hile- sekä kirjaintarrat.

Kannattaa myös vierailla Sinellin blogissa; sieltä löytyy muita kivoja askarteluideoita sekä vinkkejä uusista tuotteista. Käynnissä on vielä 30.9. asti elo-syyskuun korttikisa; teemana Onnea uuteen kotiin. Blogini sivupalkista löytyvät myös linkit Sinellin tiimin blogeihin; käykäähän vierailemassa =)

2 kommenttia:

Heli Matero kirjoitti...

Upeita kortteja ja kiva "nähdä" sinut taas "linjoilla".

Anonyymi kirjoitti...

Siis niin ihania tagega ja tuo luistelukortti on UPEA!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...