tiistai 1. marraskuuta 2011

Sinellin DT-työt lokakuu


Todella kivaa postia saapui jälleen Sinellistä. Innostuin projekteista niin, että unohin kokonaan ottaa kuvaa materiaaleista. Paketti sisälsi mm. Fiskarsin leimasinpyörän lahjapakettileimasimella, Papermanian Cranberry and Apple paperikon, nappeja, kukkia, sekä rusetteja. Paketista löytyi myös lahjakasseja sekä pahvinen kirjain. Mutta tässä värkkäilyni näytille =)


 Ensimmäisenä lahjakassi sekä kortti samaa sarjaa. Paperilehtiset taittelin kuviopaperista. Ehkä hiukan  paksua tälläiseen taitteluun, mutta kyllä se onnistui kuitenkin. Koristeena rusetit.



Saimme paketissa myös Fiskarsin leimasinpyörän. Opeteltavaa oli alussa laittaa laite kuntoon, mutta kyllä se jo toisella kerralla sutjakkaammin meni. Laite sopi käteen hyvin sekä leimaus sujui sukkelaan ja kivaa jälkeä sai myös. Tärkeä seikka mikä piti muistaa, oli irroittaa akryylileimasin leimasinpyörästä ettei se pääse venymään. 

Tämän kortin leimakuvan tein juuri tuolla leimasinpyörällä. Leimasin kuvan ekokartongille ja embossasin sen sekä värittelin kuvaa hiukan akvarellipuuväreillä. Kortin tekstileimasin on myös Sinellistä ja tuota käytinkin jo viime kuun projekteissa.

Lisänä tuunailin tuorejuustopurkkia. Vivi Gade Designin paperia pyörätin ympärille sekä pitsiä ja punavalkoraitaista narua. Kannen päällisen koristelin piparireunaisella ja suorareunaisella kartongilla sekä rusetilla. Nopeasti valmistui konvehtirasia =) Varastossa odotteleekin melkoinen satsi turkkilaisia jogurttipurkkeja, jotka sopivat hyvin tälläisiin projekteihin. Ovat kaksi kertaa korkeampia kuin tässä oleva, ja kansi on juuri tälläinen läpinäkyvä.


 Tykkään sitten niin kovasti näistä pikkuisista ruseteista ja sen varmaan huomaakin =)) Näissä käytin lehtikuvioisia papereita taustalla ja viivallisesta leikkasin suikaleita päälle. Rusetteja ja nappeja koristeeksi. Taaimmainen on kortti ja edessä oleva itsetekemä lahjarasia. Lahjarasiaan käytin myös tarrakirjaimia. Nämä olivat todella kivoja käyttää, koska olivat vähän paksumpaa materiaalia.


 Tässä lahjakassissa käytin Fiskarsin leimasinpyörää. Rullasin leimasimeen ruskeaa mustetta. Kuviopaperina käytin ruudullista paperia sekä ekokartonkia taustalla. Koristeena pelkästään pitsiä. Teksti sama kuin toiseksi ylimmäisessä kortissa.



 Ja lisää rasioita... Kaksi ylimmäistä rasiaa opin taittelemaam Origamireliefikurssilla. Joskus nuorempana on viimeksi tullut taiteltua ja kasattua tälläisiä rasioita joissa kasauksessa ei tarvitse käyttää liimaa tai teippiä. Koristeena kukkaa ja rusettia. Alimmainen rasia on samanlainen kuin vihreä rasia mutta puolet pienempi. Ja jälleen rusettia koristeena =)


Viimeisenä muttei vähäisimpänä koristeltu pahvikirjain. Maalasin valkoisella askartelumaalilla kirjaimen ja koristepaperina käytin Vivi Gade Designin paperia. Valkoisesta kartongista leikkasin tähtiä ja koristelin ne vielä mininapeilla.

Projektien materiaalit ovat Sinellistä lukuunottamatta pitsiä, narua, ekokartonkia sekä nappeja.


Käykäähän kurkkaamassa Sinellin blogissa muita kivoja askarteluideoita. Siellä on myös alkanut marraskuun korttikisa; teemana joulukortti ja Petteri Punakuono. Odotettu Sinellin Joulu-Talvikuvasto 2011-2012 on ilmestynyt; täynnä kivoja askarteluideoita.

3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

JEe! Ihania tuotoksia! On niin mielenkiintoista nähdä, mitä muiden aivonystyrät ja sormet saavat aikaiseksi samoista materiaaleista!

*seuraavaa pakettia odotellessa*

:-)

T: toinen Tiimiläinen

Johanna kirjoitti...

Löysin sinun blogisi ja miten ihania töitä täällä onkaan! Katselen ihan silmät ymmyrkäisinä kaikkia upeita tuotoksia. Olet todella taitava! :o)

Kaisa kirjoitti...

Todella hienoja rasioita ja tuunattuja "roskia". Lahjansaajat ovat varmasti mielissään, kun saavat noin kauniita lahjoja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...