tiistai 31. tammikuuta 2012

Sinellin DT-projektit tammikuu

Sinellistä saapui jälleen mukavaa postia ja tässä näytille mitä kivaa tekaisin tarvikkeista =) Paketissa tuli mm. paperikko, kankaita, leimasinsetti, nauhoja, koristeniittejä ym.



Ensimmäinen kortti on onnittelukortti. Kuvan leimasin setissä olevalla leimasimella ja koristelin kullanvärisillä helmenpuolikkailla. Teksti on myös setistä. Paperit Papermanian LuxuryLinen.

 


Ystävälle korttia ja pikku lahjaa =) Simppeli kortti sydämellä ja tarvikepaketissa mukana tulleilla teksteillä höystettynä =) Kuviopaperit Papermania LuxuryLinen
Kukkaron teko on ollut yksi " muista kokeilla " listan värkkäilyistä ja nyt kokeilin ommella sellaisen. Kukkaronkehykset olen jo jokunen aika sitten hankkinut Sinellistä. Kangas materiaalipaketista. Ensimmäinen kukkarokokeilu onnistui yllättävän hyvin. Kaavat vielä tarvitsevat hiukan hiomista ja parempi kehyksenpuristus työkalu on etsinnässä =)

 




Tässä myöskin kortti sekä lahja. Kortin sydämet leikkasin ensin kartongista, liimasin kankaan kaksipuoleisella tarrakalvolla niihin kiinni ja koneella surauttelin siksakin reunoille. Pinkki paperi on viime kuukauden materiaalipaketista ja päällimmäinen tästä. Laitoin myös rusetit koristeeksi sydämmiin.

 Ja toinen kokeilu tuosta edellämainitusta listasta... kauratyyny =) Ja nyt netin syövereistä löysin kivan idean tehdä pienemmässä koossa sellaiset; juuri sopivat lämmittimet hanskojen sisälle. Ompelin kauratyynyille myös päälliset paketissa tulleesta kankaasta. Sydämet leikkasin huovasta ja tikkasin reunat, pitsin ja  napit laitoin vielä koristeeksi. Näitä tulikin sitten värkkäiltyä useampi kappale ja niistä lisää myöhemmin. Viime aikoina on pakkaset paukkunut joka puolella ja tässä ainakin yksi kiva idea pitää sormet extralämpimänä =)


Ystävälle vielä yksi kortti Kuviopaperit ovat viime kuukauden paketista ja mielestäni sopivat hyvin ystävänpäiväkorttiin. Nauha on tämän kuukauden paketista. Taustapaperi sekä tarrahelmet omasta varastosta.

Muistakaahan käydä piipahtamassa muiden DT:ten blogeissa kurkkaamassa mitä kivoja askarteluita he ovat tehneet =) Sinellin verkkokaupan uudistetuilla sivuilla kannattaa myös käydä vierailemassa.

Oikein  mukavaa viikkoa kaikille!

1 kommentti:

Eleonora kirjoitti...

Oletpa tehnyt kauniit DT-työt! Ja mikä ihaninta; monipuoliset!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...