maanantai 20. helmikuuta 2012

Sinellin DT-projektit helmikuu vol.1

Sinellin helmikuun materiaalipaketti piti sisällään aivan ihastuttavia materialeja, mm.. Papermanian kuviopaperilajitelma, mininappeja, nauhalajitelma, rusetteja, paperikukkia sekä Artemion leimasinsetti.

Tässä näytille muutamia valmistuneita kortteja =)



 Muffinssi-pöhölöö kun olen, niin niistä vähän korttia jälleen tekaisin =)  Leimasin muffinien osat ja kirsikat, leikkasin irti ja kohottelin tarrapaloilla. Rusettia ja mininappeja laittelin vielä koristeeksi. Ihanat kuviopaperit tästä setistä. (Tarrahelmet sekä onnea teksti omasta varastosta.)




 Olen joskus aikaisemmin jo kokeillut tehdä "Waterfall" korttia, mutta siitä tuli "maanantaikappale" =)). Nyt tämän setin perhoset innoittivat kokeilemaan uudelleen tuota korttia ja omasta mielestäni nyt tuli huomattavasti onnistuneempi versio =)) Helmihaaraniitit ovat tammikuun materiaalipaketista. Kuviopaperit ja nauhat myös Sinellistä, nappi omasta varastosta.



Viimeisenä muttei vähäisempänä ystävälle korttia. Kuviopaperit, rusetti sekä tekstin alla oleva sydän leimakuva ovat Sinellistä, muut omasta varastosta. Kortin keskellä olevan paperisuikaleen reunat leikkasin Fiskarsin kuviosaksilla ja valkoisella tussilla vielä koristelin ne. Kortin tekstistä pidän ihan hirmuisesti =)

Vielä kerkiää myös hyvin osallistua Sinellin kuukauden korttikisaan. Tällä kertaa aiheena eläimellistä menoa.

Oikein aurinkoista viikkoa kaikille =)

2 kommenttia:

Puuhis kirjoitti...

Erittäin kaunita kortteja!

Unicorn kirjoitti...

Aivan huippuhienoja! Erityisesti tykkään tuosta ensimmäisestä :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...