torstai 29. syyskuuta 2011

Sinellin DT- projektit syyskuu vol.2

  Tässä vielä näytille lisää askarteluja mitä olen tehnyt Sinellin DT-paketista.



Lahjapussukan taittelin Vivi Gade Designin kuviopaperista. Leimakuva on Papermanian ja pohjan sille stanssasin Spellbindersin stansseilla. Lumikukkasten keskustoihin ja kortin reunoihin laitoin vielä timangit.




Taittelin toisenkin lahjapussukan, kun oikein innostuin =) Kortin kuvion leikkasin Cricutilla ja tekstin leimasin Papermanian leimasimella. Hopeisia tarrahelmiä laittelin vielä omasta varastosta koristeeksi.


Tähänkin korttiin leikkasin Cricutilla vanttuut ja kaulaliinan. Kuvioita kohottelin hiukan kohotarroilla. Koristukset tein kimalleliimalla sekä tarratimanteilla.


Tästä kortista tuli todella simppeli, mutta mielestäni passeli juuri näin; ilman sen kummempia koristuksia. Leimakuva on Papermanian leimasimella leimattu. Kuviot stanssasin Spellbindersin stansseilla ja vähän kohottelin tarrapaloilla. Kuviopaperi Vivi Gade Designin.


Innostuin Cricutilla leikkeleen myös porosiluetin. Silmäksi laitoin tarrahelmen. Paperit Vivi Gade Designin. Kulkusia ja tarrahelmiä vielä rusetin kera koristeeksi.

Askartelujen tarvikkeet ovat Sinellistä lukuunottamatta tarrahelmiä.

Mukavaa torstai-iltaa!

Susanne

3 kommenttia:

Sara H kirjoitti...

Voi että kun olet askarrellut vaikka ja mitä, ja Tosi kauniita kaikki!!! Tuo poro kortti on niin ihq ihana =)

Puuhis kirjoitti...

Kivoja kortteja, näistä sai ideoita mukavasti omiin kortteihin!

Minna kirjoitti...

Kaikki on ihan mielettömän kauniita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...