perjantai 30. joulukuuta 2011

Sinellin DT-työt joulukuu

Joulun kiirehet ovat takana päin ja Uutta Vuotta ootellaan innoissaan.... Uusi Vuosi ja uudet kujeet =)
Me pakkauduimme autoon ja lähdettiin mökille pohjoiseen ottamaan uutta vuotta vastaan. Ja täytyy sanoa, että aikamoista muutosta oli matkan varrella. Kotona meillä pilkotti vihertävä nurmikko ja vettä satoi, nyt ollaan puolen metrin lumikinosten keskellä ja toista päivää on sadellut lunta lisääkin.... ihanaa =) Voi vain arvata huvittaako täältä lähteä enään kotio, lapsetkin ovat viihtyneet huomattavasti paremmin ulkosalla, kun tekemistä riittää lumen kanssa.

Mutta itse asiaan =) Sinellistä saapui ihanan keväinen DT- paketti, joka sisälsi mm. korttipohjia, leimasinsetin, paperikon ja Fimo massaa. Fimo massaa oli kiva työstää pitkästä aikaa ja aikaisemmat tekeleeni ovat olleet nukkekoti ruokia. Vähän oli hakusessa vielä koristeet Fimo massasta, mutta seuraaviin kortteihin kyllä opettelen Millefiori tekniikan kunnolla ja kattellaan mitä saan aikaiseksi sitten =) Muutenkin oli ihanaa tehdä välistä askarteluja keväisistä väreistä, kaikki viime värkkäilyt kun olivat jouluun liittyviä. 



 Ihastuin suunnattomasti tähän perhospaperiin ja todella yksinkertaisen kortin siitä tein, kun halusin paperin pääsevän oikeuksiin. Elikkäs taustalle perhospaperia ja sitten leikkelin ylimääräisistä suikaleista perhosten siipia ja kiinnitin niitä sinne tänne 3D tarrolla. Vähän bling blingiä laittelin koristeeksi sekä nauhan. Nauha on omasta varastosta.






 Seuraaviin  kortteihin käytin paperikossa olleita leikekuvia sekä tekstejä. Kuvat sekä tekstin kohotin 3D tarroilla. Ja jälleen timangeja sekä tarrahelmiä laitoin koristeeksi.


 Fimo massasta värkkäilin syrämmiä =) Omista Fimo massoista löytyi myös harmahtava glitteri versio ja käytin myös sitä. Sydämistä tuli hiukan vaaleita ja väritys ei kuvissa oikein pääse näkyviin kunnolla. Tarrahelmiä laittelin korttiin myös. Viivoitin sydämien taustan ja laitoin pinkit tarrahelmet osaan sydämistä niin, kuin siinä olisi pelailtu ristinollaa.



Pitkästä aikaa tuli väriteltyä leimakuvia =) Tosi kiva oli tämä leimasinsetti, kun sillä oli mahdollisuus tehdä helposti huonekokonaisuuksia. Väritykset tein Copiceilla ja ProMarkereilla. Timantteja liimailin kylpyvaahdon joukkoon kimaltamaan. Kukkaset leikkasin Fiskarsin kukkaleikkurilla. Tuolla leikkurilla saa leikattua todella kätevän kokoisia kukkia ja olenkin käyttänyt sitä paljon nukkekoti kukkien tekemiseen. Leimakuvaa kohottelin myös tarrapaloilla. Nauha on omasta varastosta.

Sinellin blogissa kannattaa jälleen vierailla =) Tammikuun Kuukauden korttikisassa on teemana ystävänpäiväkortti, jossa tulisi olla ainakin yksi sydän sekä bling blingiä eli esim. glitteriä, akryylitimantteja tai jotakin muuta kimaltavaa. Massakilpailun finalistit ovat myös selvillä ja tästä linkistä pääset äänestämään suosikkiasi. Käykäähän osallistumassa =)

Ja nyt haluankin toivottaa kaikille vierailijoille
 OIKEIN PALJON ONNEA VUODELLE 2012!

Susanne

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan superkivoja töitä!

Minna kirjoitti...

Mielettömän kauniita kortteja!

Sanna kirjoitti...

Todella hauska idea käyttää nuita blingejä kylpyvaahdon sekaan! Ihania juttuja muutenkin sinulla täällä. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...