perjantai 6. tammikuuta 2012

Vielä vähän joulua....

Muistin / kerkesin kuvailemaan parit jouluprojektit... Näiden muistamisten kanssa tulee kummasti aina niin kiirus, että kuvaamisen muistaa vasta sitten kun värkkäilyt on paketoitu. Mutta tässä parit jutut mitä tein tarhantädeille, opettajille ja ystäville. Läheiset saivatkin pehmoisia paketteja, tossuja joka lähtöön =))






                                         





Tuikkukortteja ja koristeltuja tulitikkurasioita tulikin värkkäiltyä aikamoinen kasa.  Ylemmässä setissä käytin Vivi Gade Designin papereita ja leimasimet ovat Papermanian.
Alemman setin paperit ja leikekuvien valmistajaa en nyt muista yhtään.  Itsellä on vähän huono tapa aina purkaa lehtiöt ja laitella järjestykseen suurin piirtein värien mukaan; sitten sitä unohtaakin jo minkä firman papereita varastoista löytyy. 

Nyt saisikin sitten alkaa jo mietiskellä ja värkkäillä kevään juhliin kortteja sun muita kylkiäisiä.... plus että pitäisi saada valmiiksi pari kesken jäänyttä neulontaprojektia myös. Tekemisen puutetta ei todellakaan ole... aivan liikaa uusia ideoita vain tuppaa olemaan jälleen =)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...