lauantai 31. maaliskuuta 2012

Pääsiäisaskartelut vol.2 ( Sinelli DT )

Pääsiäinen jo kovaa vauhtia lähenee =) Tässä muutama askartelujuttu joita tein Sinellin DT maaliskuun paketista.



 Simppeli pääsiäismunakortti... Munan leikkasin Sizzixin ovaalistanssilla ja koristelin kuviopaperin kimalleliimalla. Lisäsin vielä nauhan ja rusetin pääsiäismunan ympärille. Keltaisesta kartongista leikkasin pikkuisia kukkasia, joiden keskustoihin liimasin tarrahelmet. Teksti on ääriviivatarrasetistä ja tekstin värittelin vielä myös DT paketin mukana tulleella tussilla.



Löysin netin syövereistä kivan rasian suklaamunille. Leikkasin ja taittelin rasian kartongista. Kuviopaperilla ja kukkasilla koristelin sen. Mukaan tein vielä "samaa sarjaa" olevan kortin.

Vielä olisi pari pääsiäiseen liittyvää projektia, mutta postailen ne tänne huomenissa kun valoa riittää paremmin kuvien ottamiseen.

Kaikki tarvikkeet ovat Sinellistä lukuunottamatta kuviopapereita, nauhaa sekä tarrahelmiä.

Sinellin blogissa on alkanut uusi Kuukauden korttikisa ja aiheena on kuppikakut sekä äitienpäivä. Käykäähän osallistumassa =)

3 kommenttia:

Carita Liljendahl kirjoitti...

Tosi hienot kortit! Askartelen itse ihan mielelläni, useimmiten joulun alla. Teen kaikki kortit itse. Pääsiäiseksi voisi myös, tietenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan on pakko kysyä: Mistä osoitteesta tuo munarasia mahdollisesti löytyy? On niin ylisöpö, että haluaisin sen ittellenikin =)

Susanne kirjoitti...

Heips! Pahoittelut että vastaamiseen meni aikaa. Mutta tässä vihdoinkin linkkiä sivulle mistä itse tuon ohjeen bongasin =)

http://www.mylittlecraftblog.com/2012/02/valentine-candy-box.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...