maanantai 19. maaliskuuta 2012

Pääsiäiskranssi ( Sinelli DT )

Sinellin maaliskuun DT-paketista löytyi pääsiäiseen liittyviä materiaaleja; mm. pirteitä kartonkeja, Sizzix stanssit,  höyheniä, rusetteja, nauhoja yms.

Tässä näytille ensimmäinen projekti materiaaleista; pääsiäiskranssi. Tämän voi ripustaa seinälle tai vaihtoehtoisesti laittaa pöydälle makaamaan. Kranssin keskelle voi laittaa esim. tulppaanivaasin, rairuohoistutuksen tai ihan vaikka vain viherkasvin. ( Kuvaan jouduin laittamaan rekvisiitaksi Ikean tekoviherkasvin )

Kranssin pohjan tein kutomalla paperinarusta kaitaleen ( 12 puikot ja 55 silmukkaa ). Kaitaleen sivut ompelin yhteen ja " putkilon " kiersin metallivanteen ympärille. Muutamalla pistolla ompelin reunaa kiinni takapuolelta. Sen jälkeen koristelupuuhiin =) Laitoin höyheniä kranssin reikiin ja pysyvät hyvin paikallaan ilman liimamisia. Pääsiäisen jälkeen höyhenet voi kerätä talteen ja koristella uudelleen vaikkapa vuodenaikojen mukaan;  keväällä ja kesällä erilaisilla kukkasilla, syksyllä puiden lehdillä, talvella koristevaloilla yms. Monikäyttöinen kranssi ja mikä parasta; se valmistuu myös vauhdilla =)


3 kommenttia:

TARJA L kirjoitti...

Vau, ompa hieno kranssi =)Nythän mä keksin tehdä mun naruista jotain muutakin, kuin valokransseja.

Sara H kirjoitti...

Aivan ihana kranssi =)

Jaana kirjoitti...

Upea kranssi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...