maanantai 1. lokakuuta 2012

Syyskuun DT-töitä

Heips kaikille!

Jälleen saapui Sinellistä inspiroivaa postia. DT-paketista paljastui Vivi Gaden papereita, tyynyrasioita, tarrahelmiä, tageja, kuvioteippejä yms...

Ja tässä tuotoksia mitä materiaaleista syntyi=)


 

Ihastuin oitis tähän kuviopaperiin mistä leikkasin kuvioita irti ja tein kortin. Naisen yläosan kohotin tarrapaloilla. Koristelin myös rasiaa hiukan. Rasiaan mahtuu kaikkea pientä kivaa kuten esim. kuvassa näkyvät ihanat muumi teepussit. Mielessä kävi myös, jos vaikka tekisin lasten joulukalenterit käyttämällä tyynyrasioita. Niihin kun mahtuu kivasti namit ja muut pienet yllärit =) 


 Robottikorttia ja namipussia. Tai siis tämän piti olla namipussi mutta "pienet hiirulaiseni" löysivät karkkikätkön ja nyt pussin täytteenä on vanhimman neidin leipomia keksejä. Tästä sain idean toteuttaa keksipussin joulunakin leipomalla pussien täytteeksi erilaisia keksejä... tai itsetehtyjä nameja... jos vain namit eivät sitten taas karkaa parempiin suihin =) Kortin sisäpuolelle tein pienen taskun rahalle tai lahjakortille. Sellofaanipusseja löytyy myös Sinellistä.


Kokeilin kynttiläkipon koristelua kuvioteipillä.

 
Ja vähän jouluisiakin juttuja tuli jo värkkäiltyä... Maalasin pahvikoristeet ensin valkoisella askartelumaalilla ja leikkasin kuviot Vivi Gaden kuviopaperista. Koristelin kuviot juuttinarulla sekä helmenpuolikkailla.
 
Kaikki tarvikkeet löytyvät Sinellistä.
 
Kuukauden vaihtuessa myös uusi korttihaaste on alkanut. Tällä kertaa aiheena joulukortti, mistä tulisi löytyä kranssi, misteli tai joulukuusi. Käykäähän kurkkamaassa myös muiden DT:sten projekteja sekä muita ideoita Sinellin blogista.
 
Ihanaa alkanutta lokakuuta kaikille =)

1 kommentti:

Leenuska kirjoitti...

Mistä olet ostanut muumiteetä?Ihhania ideoita :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...