sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Teemana häät...

Heippa kaikille!

Tässähän onkin vierähtänyt jo tovi viime postauksesta. Kiirettä on pidellyt työn saralla sekä muuton kanssa. Lapsilla alkoi jälleen koulu ja normaalit arkirutiinit astuivat taas kehiin. Aivan liian nopeasti kesä taas meni... jos tätä nyt kesäksi pystyi sanomaan. Aika vilpoiset ja sateiset kelit oli. Mutta eipä syksyn tulokaan yhtään harmita. Ihanaa on taas nauttia hämärtyvistä illoista ja kynttilöiden loisteesta. Ja kovasti tässä saisi jo joulujuttujakin alkaa miettimään =)


 Sinellin heinä-elokuun DT-paketista löytyi  Papermanian Lincoln Linen sarjan paperikko, nauhoja, nappeja ym. Paketista löytyi myös Artemion leimasinsetti sekä Fiskarsin lahjoittama piparireunainen sydän kuvioleikkuri.

Toiveena oli tehdä hääkortti ja sen pohjalta tekaisin sekä Kutsu että Kiitos kortit. Myöskin kaksi onnittelukorttia värkkäilin. Kuviopaperit joita käytin ovat kaikki tuosta Papermanian Lincoln Linen setistä. 


Kutsukorttiin leimasin sydämen Artemion setissä tulleella leimasimella ja Kutsu tekstin pohjan leikkasin Sizzixin ovaalistansseilla. Valkoiset paperikukat tulivat myös paketin mukana.


Kiitoskortista tein samantyylisen Kutsu kortin kanssa. Kuva leimattu Artemion Menu/Invitation setistä.


Kokeilin myöskin toisenlaista taittelua korttipohjalle ja nyt tajusin, että tästähän olisi pitänyt ottaa kuvaa myös toisesta kulmasta.. Leimakuva on Artemion Koukero-oksa. Tähän leikkasin myös Fiskarsin lävistäjällä sydämet.Vimppana myöskin onnittelukortti... sydämillä. Innostuin kovasti lopputuloksesta ja ajattelin tekaista nuorimmaiselle neidille taulun samalla tavalla. Yksiväriset sydämet kohotin tarrapaloilla. 

Korttien tarvikkeet ovat Sinellistä.

Sinellin blogissa on jälleen käynnistynyt uusi kuukauden korttikisa; teemana synttärikortti lapselle tai kutsukortti lasten synttäreille. Käykäähän osallistumassa kisaan =)

Oikein leppoisaa sunnuntaita kaikille =)

3 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Kauniita harmonisia kortteja! Varsinkin tykkään tuosta viimeisestä sydänkortista, taidanpa varastaa idean ja kokeilla saman tyylistä.. :D

Hilkka kirjoitti...

Tosi tyylikäs kokonaisuus:) Sydäntaulukin hieno idea, täytyy kans laittaa korvan taa;-DD

Anonyymi kirjoitti...

Moikka Susanne, ihania töitä sinulla täällä. Erityisesti tuo kiitoskortti on UPEA!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...